Svenskan Klar

Klar med svenskan, så jävla skönt.. Ska kolla igenom det och kanske lägga till lite sen är jag helt klar så jävla underbart ! Nu är det bara att rikta in sig på redovisningen på Fredag. :D


Svullet

På idrotten idag så skulle vi hålla på med ringar, kullebyttor och stång. och själv så är jag ganska klumpig, så jag skulle "skoja" lite och ställa mig på händerna och ramlar sakt in i väggen, inte skönt... slog i knät ganska reält. Så nu ser det ut som att jag har ett äpple precis över knät. ganska svullet men inte blått. har svårt att sträka ut benet och stödja mig på det. - haha, klumpig som jag är.. får se hur det känns och ser ut imorgon.


Fredags kväll.

I fredags var jag och Mamma nere på förfest hos Erika och Andreas. Riktigt mysigt. Vi sjöng singstar drack lite och pratade skit. Sen drog dom vidare ut och vi gick hem, detta behövde jag.. ♥

 

Kall

Jag vet att jag kan vara jävligt kall på att visa mina känslor. men jag liksom bara är sån. 

Erik - du vet att jag älskar dig mer än allt annat på denna jord, mitt liv utan dig är inte de liv jag önskar mig. Alla elaka ord som jag säger, är just det ord som känner på ovansidan, men innerst inne så vet du att du är mitt allt♥

Förlåt för alla gånger som jag varit elak.


tankar

Just nu känner jag mig så himla dum. och jag ställer mig en stor fråga.. Vem i hela världen kan man lita på ?.. Förutom Min familj, Erik och Emmy ? .. Det är nog er som jag kan lita på till 110%.  Jag ska sluta prata, sluta säga vad jag tycker och hur jag mår, förutom till er. ryktena sprider sig och mycket skit snack. varför lägger sig alla i ?. sköt erat och låt mig vara.. Nu är det slut på det..

Ledig idag !

FY FAN VAD SKÖNT! ledig ledig ledig .. det behövdes kan jag säga, orkade knappt gå upp ur sängen igår alltså. det det var verkligen värt att få sova lite längre idag iaf.

Ska försöka plugga lite idag, göra klart omsorgsarbetet som vi har gruppredovisning på nästa fredag.. Ska även kolla igenom svenska arbetet och försöka fylla på reflektionen lite.. Kvällen får vi se vad den bjuder på..

puss



Ingen räkning !

Mamma ringde till telia igår om räkningen och dom tyckte att det var konstigt att jag som är under 18 fick skaffa ett sporify abonnemang, så jag behöver inte betala räkningen ! Yhiiphii, Då har jag lite pengar kvar tills den 15 iaf. Men blir att köpa present till min lillebror som fyller år 4 Decemnber och sen ska jag försöka lägga ihop med bella och jesper så att vi kan köpa julklappar till de äldsta syskonen ! Har ännu inte kommit på vad jag ska köpa till mamma och pappa. och inte en susning till Erik ! :o.. 

OCH vad ska man gör på nyår ? .. hmm inte en aning. vill göra något kul iaf ! Inte långt kvar nu

2.5 år

Glömde skriva att jag och Erik har varit tillsammans i 2.5 år, ( 21/11). Jag var inte riktigt på hömör den dagen så hade ingen lust alls att skriva ett inlägg. Vi var iaf och bowlade och åkte sedan hem till honom för lite prat och mys !

Även om jag inte alltis visar det, så vet du att jag Älskar dig ♥

Ännu en räkning!

Jag hatar allt just nu ! Jag skulle prova på spotify för 3 månader, ENDAST 3 månader stog det. mm visst och nu är dom tre månaderna slut och jag får hem ännu en faktura, FUCK TELIA! mamma är galen för att det ska inte ens vara tillåtet att skaffa abonnemang när man är under 18 eller ?.. så jävla fula. blir att ringa upp dom imorgon och vara galen! åhhhhh

Fredag idag !

Idag är det fredag så jävla skönt ! riktigt kort dag idag, började 8.40 och slutade 11, då man var klar med läxförhöret. Det gick kanon! Har nyss varit ute med freja en långpromenad, jag börjar verkligen älska att gå ut i skogen det är så himla skönt att rensa tankarna. ska nog börja göra det lite oftare tror jag.

Ska snart åka till Erik, får se om det blir att titta på hans match imorgon annars åker jag hem och hjälper mamma och pappa innan kalaset imorgon. vi får se!

puss




Torsdag

Förhör imorgon på kost / matning, känns så där. måste läsa igenom kapitlet några gånger till så kan jag nästan allt iaf :).. Dagen idag har varit bra. extra bra för att jag köpte mina skor idag ! yheee .
Nu ska jag städa mitt rum, plugga lite och laga mat innan mamma komer hem, så det är bara att sätta igång.

Dagen imorgon är kort och riktigt skön, börjar 8.40 och slutar vid 12 tiden. På kvällen beger jag mig till Erik och på lördag ska vi fira mamma, Söndag har jag inga planer än men hoppas på att hitta på något kul med min Älskling, för då har vi varit tillsammans 2.5 år ! :) hihi♥ Älskar honom mest..


Skit väder

Jag verkligen hatar hösten, det är sånt skit väder hela tiden, halv kallt och blött.
Nu ska jag plugga lite svenska, sen lite engelska och sist men inte minst titta på lite tatueringar :).. vill verkligen göra en till efter jul, och det ska jag också. vet på ett ungefär vad jag ska skriva, så det blir säkert bra !

aja måste plugga nu. pusshej

Farsdag

Idag är det fars dag. så lite extra uppmärksamhet till världens bästa pappa. idag har jag inte gjort något speciellt. Pluggat lite och sen varit hos  mormor och på morfars grav. Snart kommer fredde lina och bella och då ska vi äta mat och sen tårta. mumms !

klippt av mig håret igen, underbart !



Önska


Jag Önskar att jag levde i en film där ingenting går fel.♥



Dear John

Tittat på filmen Dear John ! underbar film alltså, riktigt sorlig och gav mig verkligen en tanke ställare.. Just nu vet jag inte vad jag ska skriva för tankarna bara flyger omkring i huvudet. jag känner mig så sårad men ändå så glad på samma gång. jag vet inte riktigt hur jag ska känna, men en viss besvikelse strömmar runt i kroppen också. jag tror du vet varför...





SNÖ !

Snö ute nu då, men mest blask. känns så där faktikst! Lång dag idag, började 8.10 och slutade 15.50.

Imorgon är det Torsdag och sen fredag. ännu inget planerat i helgen förutom kalas på lördag för Tindra som fyller fem. :) aja, nu ska jag titta på tv. pusshej !








Anonyma !

Alla som kommenterar anonymt är så jävla fega. stå för det ni säger. tycker du att jag är fet så säg det då, men stå för det eller håll käften helt enket !

tror du inte jag vet vem du är ? ..

Skolan

jaha då va skolan igång igen då, känns så där kan jag ju säga. men den har iaf börjat bra. dagen igår va slapp, en idrott och en vårdlektion sen var dagen slut. när jag kom hem så la jag mig och tittade på film, "Karate kid" !

Tisdag, dagen har varit lite längre än igår, men ändå bra. började med engelska, ganska slapp lektion. Efter det hade vi svenska, då vi ska börja med ett arbete om sagor. ska väl blir ganska roligt tror jag. sist men inte minst hade vi matte då vi fick reda på omdömmet om prjekt arbetet. Riktigt bra faktiskt ! så jag är nöjd.. 

måste ge ett litet plus tecken till min Älskling idag, för att han är så himla fin och bäst ! 
saknar honom så mycket!♥


 

Riktigt surt !

Ringde ner till gymmet för att boka upp mig på Flowing, men tydligen har det passet slutat att gå, så jävla surt ! så nu vet jag inte vad jag ska träna ? .. kanske styrkegympa och spinning , ehe får se. Har också börjat fundera på om jag ska prata med min bror om att få börja jobba på stadiumlagret efter jul så att jag kan åka utomlands i sommar om det blir aktuellt , inget bestämt än men det skull vara underbart att komma bort. och sen behöver jag ju pengarna till körkort och det senare i livet ! :) aldrig fel !

nu funderar jag på att ta freja och gå ut en sväng, men vi får se  !
puss



Bio

Bio igår med mamma, Lina och Fredde, såg paranormal activity igen eftersom att jag inte ville vara ensam hemma x). -haha

Idag vet jag inte vad jag ska göra, hör erik av sig så ska jag åka till honom, annars har jag inga planer :p nu ska jag försöka göra klart designen, och sen äta frukost ! puss


ny designe

Bloggen ska få en ny design inom kort. men just nu hinner jag inte fixa mer. !
så byebye


puss!

Fredagen blev hyffsad ändå !:) i lördags var jag nere på stan och tittade när min syster dansade. sen blev det hem och städa för att Erik skulle komma. Lugn kväll med glass och jordgubbar !

Söndagen kom Tindra hem till oss för mamma skulle vara barnvakt, då blev det singstar och på kvällen kom Fredde hem till oss med massor med kläder, så tack lina !

Måndag idag, inte hänt speciellt mycket, vi åkte ner på stan och köpte ett par hängslen till hans hockey byxa. och nu sitter jag hos honom ensam, han är och tränar. ska bädda rent sängen och sen gå upp och prata med Ing-Marie !

puss


RSS 2.0