Hmm

Inte världens bästa humör kan jag påstå, men så kan det vara ibland. Nu ska jag lägga mig och titta på film med mamma och kanske få gråta lite, skönt ! sen kommer bella och då blir det singstar. kvällen kanske blir räddad ändå !


Torsdag idag,

Kort dag idag, en bildlektion som börjar 12.10 och slutar 15.00. Imorgon är det fredag och sen lov. fan vad skönt !

Folk kanske tycker att jag är knäpp, men vet du en sak ?
- jag bryr mig inte




Onsdag idag

Ledig igår då så himla skönt ! Onsdag idag , en lång dag men helt okej, helt död ! är så himla trött alltså . plus att jag saknar min Erik !
imorgon börjar jag 12.10 och har en bild lektion, nice !
nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv. puss


Helgen

Fredagens bio var super bra ! lite halv läskig sådär. Ullared var också en upplevelse. hittade ínte så mycket men lite fick jag med mig hem iaf . Lördagkvällen åkte jag hem till Erik, och sov där tills idag (måndag).. Dagen idag har varit riktigt skön ! började 8.20 och slutade 11.10, finns inget att klaga på plus att vi är lediga imorgon ! yhee

Blir eventuellt bio med Ebba och Emmy på fredag igen. saw i 3D och då kommer jag verkligen dö ! faan dom som lyckas lura med mig :p . Aja !

nu ska jag sova och sen plugga lite ! puss


Fredag idag

Bio ikväll med Emmy och Ebba ! :) riktigt kul ska det bli.. vid halv 6 kommer syskonen hit och äter mat . Mumms . Matte provet gick hyffsat tror jag, hoppas på det iaf. imorgon blir det Ullared ! :)

Saknar min Erik så mykcet ♥


Sovmorgon

Idag bestämde jag mig för att ta en lång sovmorgon och skippa mentorstiden och det va riktigt skönt !
Börjar vid 12.10 med bild och slutar 3, då det eventuellt blir att träffa Jenny om hon hör av sig. En dag närmre premiären av paranormal activity. börjar bli riktigt nyfiken nu alltså. - Hihi

♥ Saknar min Erik så himla mycket ! 

Ps. Idag har vi varit tillsammans i 2 år och 5 månader !


Onsdag och nackspärr

så himla ont i nacken alltså, känns inte bra det här !
Dagen idag har varit seg, var med på två lektioner sen hämtade pappa mig för att jag hade så ont i huvudet. när jag kom hem och tittade mig i spegeln så var ögonen spräng röda och det bara pulserade i hela huvudet. jag la mig och vila och nu känns det bättre. lite ont har jag fortfarande men inget jag gnäller över.

Har precis köpt biljetter till paranormal activity 2 nu på fredag ! , känns riktigt spännande. blir eventuellt ullared på lördag också, men det är bara ett kanske än så länge. skulle vilja träffa min älskling på söndag men får se hur det blir. tror inte att han har tid. :( ♥ saknar honom så mycket.

mamma och pappa är hos ante och jenny men kännde inte för att följa med idag, är för trött för det. ska bädda ner mig i soffan nu och titta på tv. önskar att erik vore här !! puss




Denna vill jag placera på höger skulldra ! sjukt snygg.


Emmy + godis = bra !

nu är Emmy här ! blir snart att plugga lite engelska och läsa bok !
redovisningen idag gick hyffsat, tror jag . vi funderar på att gå ner och köpa godis ! muums ..

puss

Torsdag

Var nere på stan och tittade på min jacka, finns bara en kvar i min storlek så måste ner och köpa den imorgon ! hoppas pappa sätter in pengarna ikväll. hihi..

Annars har dagen varit jätte seg. pratade med min älskling förut, känns värmande att höra hans röst ! känns ännu bättre att jag ska åka till honom imorgon . ♥

nu ska jag laga lite mat tills mamma och pappa kommer hem. så byebye


Ingen ork ?

Jag är så jävla slö alltså. känns som att jag inte orkar göra någonting. måste börja hitta på saker om dagarna alltså, man bli ju bara slöare av att ligga hemma ? ..

Skolan idag har varit lång, men bra ! :) klar med matte projektet, klarat engelska glosorna, helt ok vård lektion, klar med svenskan, Godkänd dag!

Imorgon är det torsdag, börjar 10  och slutar 15. Med en pissig lektion. jag hatar bildlektionerna alltså ! åhhh

nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv.
p.s min mormor va här idag och hälsade på. mysmys!

Seg idag

Inte orkat gör mig i ordning idag , en toffs mitt på huvudet och helt osminkad så himla underbart ! skoldagen var kort , en idrotts lektion och prov, provet gick sådär :(.. faan då . menmen. Träffade mamma på stan, gick och letade efter skor. men hittade tyvärr inga. däremot köpte hon ett par skinnvantar, det behövdes. Tack !  nästa vecka ska jag köpa vinterjacka och något mer ! hihi..

nu ska jag slappa. puss




Fredag idag

Inte alls haft lust att skriva. kommer nog ta ett kort uppehåll från det ett tag för jag har inte ork för det.

Kort vecka, efterson vi hade studiedag igår och idag ! :) Riktigt nice.. sov hos erik, ons-tors. det behövdes verkligen. idag funderar jag på att åka ner på stan och titta efter skor. men får se om jag orkar. Annars i helgen blir det ut till landet och massor med plugg ! . inte alls lika kul..

men först ska jag börja med att städa mitt rum, det BEHÖVS verkligen ! :P

♥ När du Andas, Andas jag



slänger in en bild på mig och älsklingen. ♥
bara för att jag älskar honom så jävla mycket !

kort skoldag

kort skoldag idag så jävla skönt ! Nu ska jag lägga mig i soffan och bara slappa ! Sen blir det att plugga, - läsning och omsorgs lagar. kanske lite enegelska också ! får se.

Träning blir det senare iaf, och det gillas starkt . måste verkligen komma igång nu och inte bara gå och gnälla utan att göra något åt saken ! , och nu känner jag mig riktigt taggad !


Mys helg med Älskling

Helgen har varit bra, var lite sur i fredags som sagt så var inte så trevlig mot erik heller, men det blev bättre på lördagen. Erik spelade match i lördags , vinst med 9-2. super bra !

åkte hem skapligt idag (söndag), så nu ska jag hjälpa mamma med att städa lite sen ska jag plugga lite, sen blir det att slappa ! puss


Hatad dag !

Idag har jag varit så himla lätt irriterad och inte kunnat hålla käften ! känns så skönt att säga vad man tycker ibland fast att det är elakt !... men just i det läget bryr jag mig faktiskt inte ett skit !

annars har dagen varit bra, tagit klassfoto imorse, skit pinsamt och jag kommer vara skit ful. menmen ! :p Ikväll beger jag mig till Erik och hoppas på en underbar helg, inget bråk utan bara mys ! och lite plugg blir det också, måste göra lite iaf .

nu ska jag slappa en stund sen hoppa in i duschen och sen bege mig till min ÄLSKLING ! <3
puss


RSS 2.0