Du <3

Det ända jag kan tänka på är dig..
Hur rädd jag är att jag ska förlora dig.♥

skoldagen

Började skoldagen med ett underbart idrotts pass ! -haha
Sen hade vi vård och sedan svenska. Riktigt dåliga ändringar har det blivit, vi har inte svenska i F-huset längre och det är skandal. Ska dom ta bort OP programet helt från de andra eller ?.. vi får inte vara med på fester eller någoning som händer i skolan, kul att dom ska ta bort oss helt så vi inte får en chans att lära känna några från andra linjer ! jag säger bara Buuuuuuh ! men svenska läraren ska prata med rektorn om vi får flytta upp lektionerna dit igen och det hoppas jag verkligen. 

vi har börjar med poesi på svenskan, oherregud ! jag kan verkligen ingenting om det alltså. men jag får väl sätta mig och försöka klura ihop någon dikt. :)

och sista lektionen var Msk! då vi fick reda på våra prov. sedan blev det 1.5 h träning, underbart!

innan skolan

slänger in ett snabbt inlägg innan jag beger mig till skolan :) börjar dagen med ett idrotts pass ! nu kör vi

ingen lust

Just nu gör jag allting förutom att plugga som jag åkte hem för att göra. måste tag i det här nu, och fin slipa lite på läsloggarna.. senare blir det sol sidan och nu ska jag äta lite ! :) 


sista dagen på lovet

Jaha då allihoppa ! då är det sista dagen på lovet och sedan börjar allvaret igen. tittade på mitt schema nyss och det ser ut att vara ganska slappt den här veckan iaf. :) vilket är otroligt skönt.

just nu sitter jag hemma hos Erik. och han åkte precis upp till ishallen för att titta efter sitt tandskydd . jag ska väl bara sitta och vänta på honom, och sedan får vi se vad som händer. blir att åka hem skapligt idag iaf måste leta efter några böker och fin slipa lite på mina läsloggar.

så skriver eventuellt ett inlägg ikväll igen . puss


lördag

Nästan skrivit klart den sista läsloggen som ska vara inlämnad på måndag. känns konstigt att gå tillbaka till skolan när man inte varit där på 6 veckor :o . men det kommer nog bli bra hoppas jag!

just nu sitter jag och äter jordgubbar och glass mums ! ska snart hoppa in i duschen för att senare bege mig upp till is hallen. burrr ! kvällen får vi se vad den bjuder på, puss


sminkning på make up store

Jag var och sminkade mig på make up store idag, eftersom att jag fick ett presentkort där i julklapp utav eriks föräldrar.!
spännande och underbart att bli ompysslad lite :)




sorligt att mina ögonbryn ser hemska ut.. måste göra något åt det snart !
men sminkningen blev bra tyckte jag :)



med mig hem fick jag:

foundation borste - 295 kr
rouge - 155 kr
kayal - 135 kr
skimmer - 130 kr

träningen igår

Underbar träning igår. körde på crosstrainer i 60 minuter = 556 kcal.. kanon, plus att jag körde mage i 20 minuter.
drar mig mot en liknande träning nu ..


inköp till sommaren!


detta ska in handlas innan sommare !








lördagens inköp

Jag var på stan med mamma i lördags, fick med mig en väska och ett par handskar. like !


funderingar

funderar på att byta stil på bloggen, får se om jag orkar ordna med det idag , annars kommer det att skee senare..

lördag

ska bli bättre på att blogg !

dagen har bjudit på en sväng på stan med mamma, köpte mig en väska och ett par skinnhandskar så coola ! sedan har jag ätit massor med kakor, usch och fy ! men så blir det när man är på kalas. ! Fredrik fyllde år idag , så grattis !

nu blir det hem till Erik, eller rättare sagt hans föräldrar.. blir att titta på melodifestivalen, och vänta på att Erik ska komma hem :) puss

hund valp

Fredrik och Lina har skaffat hund, riktigt mysigt.. Det är en rottweiler/amstaff. låter som en riktig tuffing, men han är så gullig ! han är 5 månader och heter Gonzo.. hihi.



Här har vi honom, han är för gullig !



Här har vi båda puddingarna, Gonzo och Freja, ♥


Alla Hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag och jag ligger hemma själv.fyfy ! Erik är ju i skolan och jag är ledig från praktiken och då blir det så ! :) gick upp vid 8.00 och satte på en film. och nu ligger jag i soffan och kolla lite på facebook och så.. kände att det var dags att skriva här igen det var ett tag sen, men jag har liksom ingenting att skriva om . så känns så onödigt att bara lägga upp ett inlägg som det bara står en massa skit i ..

idag blir det att åka hem till mormor, men först ska jag till hageby och titta efter ett par jeans. ikväll blir det träning med syster. det ska bli skönt för har slarvat med träningen sista veckan.. det är svårt att träna när man jobbar kväll osv, men så kan det vara..

nu har jag bara 3 dagar kvar på praktiken vilket känns riktigt skönt! men ändå ganska tråkigt, nuhar man böjar känna alla brukare och många utav dom är helt underbara, nästan så att jag vill hålla kontakten med dom efter min praktik också. men är det ens okej ? .. jag tror inte det.. men jag får se hur det blir.

nu ska jag plocka undan lite här hemma och sen gå ut med freja, ska sy om lite kläder också hade jag tänkt. men jag får se vad jag hinner med.
puss

RSS 2.0