ännu en dag i skolan

Ännu en dag i skolan men nu har den börjat lite mer på riktigt..  Dagen var väldigt skönt, precis som alla måndagar kommer att vara fram till vecka 47. började 8.20 och slutade 11.20. plus att vi hade "rast" i 1h och 15 min.. :) så det va inte mycket skola idag kan man säga. vi hade våran första vård lektion. läxa direkt.. kul ! men det kommer säkert bli bra ..

just nu gör jag ingenting, har passat på och sovit en stund när man va ensam .. ikväll blir det gymmet med mamma och pappa ! skönt att komma igång igen alltså .

imorgon där emot är skoldagen lite längre, efter det blir det att träffa Jenny och sen mamma. för imorgon ska jag tatuera mig juh ! :) börjar bli lite nervös när alla säger att det gör skit ont. men det är 45 minuters smärta och det kan jag leva med ! .. eller ? .. - jo då det ska jag nog klara av. kommer eventuellt att smälla två flugor i en smäll och göra en till samtidigt. om jag inte dör vid första x).. men jag ska bita ihop för den andra som jag ska göra kommer att betyda så himla mycket.. så kom igen nu linnea ! :) hihi

jaa vad ska man säga.. ska fixa lite här och där nu .. så skriver väl imorgon och talar om hur det gick ! :)

puss
 


hm,bla, daha

Börjar känna mig lite rastlös ! Ska städa mitt rum lite och sen väntar jag på att min älskling ska svara på om vi ska ses ikväll eller inte :p.. Annars har det inte hänt mycket idag..
Jag har ingenting att skriva. så kommer ett nytt inlägg så fort livet bjuder på något nytt !

pusshej

När du Andas, Andas jag


helt okej dag.

Dagen idag har varit bra. började vid 8.10 med en omsorg lektion. Vi pratade lite om vad man ska kunna och hur vi kommer att jobba. låter riktigt kul faktiskt. Vi fick även intervjua en klass kompis om hen/hennes liv och varför de valde omvårdnas programet. Jag intervjuade Elin, väldigt rolig tjej ! Och sen skulle man presentera varndra inför klassen. efter det hade vi lunch fisk potatis och kall sås.
Efter det hade vi Svenska med jenny. hon verkar vara en riktigt bra lärare faktiskt ! vi hade en svenska diagnos för att se på vilken nivå man ligger på. det gick hyffsat bra tror jag iaf :p. sen hade vi engelska, ingen större kommentar om den lektionen men det gick bra.. Sist men inte minst Matte, där vi också gjorde en diagnos. Gick hyffsat iaf..

Imorgon är vi lediga, sjukt skönt !
och på fredag har vi inspark. Låter så där kul kan jag säga, vi ska typ gå tippspromenad och typ spela kubb, vad är det för inspark liksom. men aja !

byebye


skola

snart åker jag till skolan, lite nervig är jag allt för det ska bli kul att se om jag hittar ;p.. hoppas att jag stöter på en klass kompis utanför , då kanske det blir lite lättare :P , hihi.. men aja . hoppas på en bra dag..

känslor

Då nästan allting känns jobbigt är det aldrig kul att på börja något nytt. Att man inte har någon att prata med, att känna att ingen lyssnar. jag höjer rösten för att du ska höra och förstå mig, men du tar bara illa upp. Ingenting är menat emot dig, men när jag känner så här så är det inte så lätt att vara så lugn som du vill att jag ska vara. Du kanske ska förstå att jag inte mår bra alla gånger då jag är som surast. men alla gånger vill man inte prata . utan bara höra några ord från dig som kan göra min glad. Jag önskar bara att jag kunde förklara..


..?

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
the way you live.
I love the way you live.


....


♥.Jag måste höja rösten för att du ska höra mig.♥


Op1A

Så där ja.. då har man varit på nya skolan och träffat dom nya klass kamraterna. känns sådär, lite trist att man inte känner någon men det kommer väl.. hyffsad klass ändå, hoppas på att få lite mer kontakt med dom imorgon :), 4 hela killar i klassen. whoow. det va inte trufft men dom verkar trevliga ! ahmm, ja vad ska man skriva .. kommer att berätta lite mer under veckan om hur jag trivs och så där. svårt att säga det efter första dagen så.

Varit och tränat med mamma och pappa nu. känns skönt att komma igång lite smått igen. blir inte att träna varje dag nu i början men 3 gånger i veckan iaf.. gym två gånger och zumba på Torsdagar. ajaa.
nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta lite..  så byebye


2 veckor

Tatuerings tid är bokad den 31/8 klockan 17.00. Känns riktigt bra nu faktiskt. Lite nervös är man väl men det kommer bli kanon ! ..
så kommer den att se ut bara det att fjärilen ska vara svart iaf för rosa ! Fjärilen har jag fått i en blomma som jag fick utav Erik, och den är underbart fin. Känns bra !

12/9. 11.13

Ska ringa ner till gymmet vid 12 och boka en soltid, det behövs .. är jätte blek eftersom att jag jobbat hela sommaren, och nu när jag väl är ledig så finns det ingen sol ? ;o.. Inte kul.

Små pratat lite med Erik om dagen. vi får se hur det blir idag om jag ska åka dit eller inte.. Vill jätte järna det men beror på vad han orkar eftersom att han jobbar :p..

Har ingenting speciellt att skriva om känner jag eftersom att det inte händer något speciellt i mitt liv just nu.. Ska ta och leta reda på min nykel , för den är borta och jag vet inte vart jag har lagt den .. hmm =/

A . det är ungefär det som kommer att hända idag ... pusshej


Inget liv ?


Dagen idag

Dagens planer ändrades ganska snabbt . Åkte ner på stan och träffade Jenny . köpte en skit fin bh/nattlinne, vitt från newyorker.  :) ( bild kommer)
gick runt och tittade lite, men kunde inte köpa något för nu är jag pank till den 25 :P .. Inte kul !
pratade med Erik nyss, ska eventuellt till honom imorgon, längtat något enormt.
Nu ska jag kolla lite på tv och sen sova ! puss

 


2 år och 3 månadersen

Idag är det exakt 2 år och 3 månader sen jag och Erik "Dejtade" första gången. Även våran första kyss.
Tiden går så jävla fort, och jag är lika kär fortfarande.
Jag ångrar ingenting och jag är så glad att jag tjatade till mig den där träffen som gjorde att det blev vi ;). hihi

Älskar dig mer än allt annat Älskling ♥

Ingenting att göra. !

Idag ska jag inte göra ett skit. precis som igår. Ska där emot försöka göra om bloggen lite , men får se hur det blir med det .. Imorgon ska jag träffa Jenny, skit länge sen juh ;o..
och fredag blir det eventuellt att träffa Erik, och lördag ut till Landet ..

puss


Glödande känslor

Kärleken glöder ! jag bara längtar tills jag får krypa ner i din säng och och känna din kropps värme.. Det känns som att det var 100 år sedan fast att det bara var en veckan sen . Att få en godnatt och en gormorgon puss, finns det något bättre ? . att känna sig omtyckt . att veta att någon Älskar än. Att höra de tre orden som alla vill höra...
Jag saknar dig så enormt mycket Erik !
De 3 gyllene orden, men just dessa är menade till dig Älskling !

-Jag Älskar dig


Danmark <3

Kom hem ifrån danmark igår vid 11 tiden, En riktigt underbar helg kan man säga.
Vi åkte i måndag vid 06 och kom fram vid 11 tiden, då slog vi upp tälten och fixade med packningen . vädret var så där, inget regn iaf så det va skönt . Åkte in till Helsingör och tittade lite och på kvällen gick vi ner till stranden med öl och cider och satte oss med tända ljus och tittade på solnedgången. Underbart ! tänk om Erik vore där då hade allt varit helt perfekt ! ♥

vaknade víd 9 tiden på lördagen, vädret var bra och vi gick ner till stranden nästan direkt, mycket bad och solande, Riktigt skönt faktiskt.. På kvällen åkte vi in till köpenhamn och gick ut och åt, vid 18.30 gick vi till köpenhamns tivoli där dom hade riktigt coola karuseller men ganska gå, vi åkte en riktigt rolig berg och dalbana. ( bild kommer ) åkte även en idiotisk karusell, helt sjuk. då man satt i ett flygplan. som åkte runt ungeför som korven.. bara det att första varvet gick jätte långsamt och flygplanet som du satt i rotarate så att du åkte upp och ned hela varvet runt. sen ökade farten så att det gick sjikt fort. men hann knappt se någonting, och näst sista varvet då stannade flygplanet upp och ned och började rotera igen.. helt sjukt ! då mådde jag inte bra kan jag säga. jag har blivit jätte feg när det gäller höjde alltså x). men när vi kom ner så berättade mamma att det hade stått en liten kille brevid dom och asgarvat när vi hadde åkte, han hade skrattat åt mitt skrik för dte lät skit kul ! ( video kommer eventuellt).. -haha 
åkte från tivolit vid 11 tiden och var tillbaka på campingen vid halv 2. då somnade man gått kan jag lova.

Söndagen var regning. då åkte vi hem till farfar och rut. där fick vi massor med goda kakor. :) vid 3 tiden begav vi oss hemåt. bil resan gick ganska fort känndes det som, vi stannade och åt på Mc och sedan var det bara hela vägen hem. hemma vid 11 tiden, då somnade jag direkt, ! så himla skönt att sova i sin egen säng.











Tivolit

 
Berg och dalbanan !



Flygplanet ! -Galet



Jag och syster yster.



Jesper bella jag och Lina :)

Danmark imorrn !

Imorgon klockan 5.45 åker familjen mot danmark :) Super kul ska det bli.. Tråkigt som sagt att erik inte kan följa med :(. hmm

idag har jag varit och hälsat på mormor, vilket var väldigt länge sen. Sedan åkte jag till hageby där jag köpte en ny bh, skit snygg och lite sådär Grr ! - hah .. måste åka och köpa trosorna till också ;)
Har även packat alla mina saker , annars har jag legat framför tv:n och slappat. Vilket är väldigt skönt.

börjar kännas lite nervöst nu för det är bara 2 veckor kvar tills skolan börjar :o, helt sjukt vad fort tiden har gått. Men vad har jag gjort på mitt lov då ? .. - JOBBAT . jag har jobbar i 8 veckor fast dom 4 sista var bara mån-ons. men ändå, för då är typ veckan slut. så det har inte alls hänt mycket vilket är ganska tråkigt. så ska verkligen ta vara på dom 2 sista veckorna som jag är helt ledig och verkligen bara göra roliga och slappa saker. :)

Nu ska jag typ titta på tv lite och sen hoppa in i en dusch , :)

puss


dålig på att uppdatera.

jag har jobbat måndag- onsdag förra veckan. torsdag begav jag mig till Erik, sov där till lördagen då vi åkte ner till stan, där jag köpte ett par nya jeans och letade efter skor men hittade inga jag ville ha :( .. för alla skor i min storlek som jag ville ha var slut.. jobbigt läge x) efter det åkte vi hem till mig  och sov. söndagen klockan 4 åkte jag hem till fredde och lina och Erik åkte hem. sjukt jobbigt när han åker. vill bara vara med honom hela tiden. plus att allt är så jävla bra nu. jag är otroligt kär och lycklig. varje minut njuter jag utav hans närhet. att han är min !åhh. jag blir helt pirrig när jag tänker på det.

måndag då jobbade jag från klockan 6.50 till 17.30. jobbig dag och fötterna tog riktigt med stryk. när jag kom hem höll jag på att börja gråta så ont gjorde det. vänster foten var svullen och det pulserade massor. För att glömma smärtan spelade jag och Lina singstar från klockan 9 till halv 12. vilka falska stämmor. haha. har alltid drömt om att bli sångerska. men nu har jag insett att jag kanske ska lägga det på hyllan x). fy faan. fredde skrattade när han klev innanför dörren vid halv 12 tiden då jag sjöng sista meningarna i sången. fy faan ! ibland måste man bjuda på sig själv alltså .. x) -HAHAHA .. idag gick jag haltandes ner på stan och köpte mig två tröjor och en ny Adidas väska. har tänkt att ge min andra till Erik, eftersom att jag ändå inte använder den. den jag köpte nu är en mindre modell så det är mer min stil.. har även kollat efter nya skor men hittade inga jag ville ha igen. trist.

Foten är fortfarande svullen så blir inget jobb imorgon heller. Förlorar massor med pengar men jag vill inte göra det ännu värre. mamma har ringt till vårdcentralen så att jag ska gå dit någon dag så att dom kan rekomendera vad jag ska göra :P känns löjligt menmen..

I helgen åker vi till danmark vilket ska bli super kul. vi ska campa :P haha får se hur det går. Tyvärr kan inte min  Älskling följa med för han jobbar. :( skulle varit kul.. men men..

nu ska jag kanske äta något, är jätte sugen fast jag äter helta tiden känns det som. hmm =/
aja. skriver mer någon annan dag. puss

RSS 2.0