Puss

Första bild pussen, Minnen



Du är det bästa i mitt liv, Jag skulle aldrig klara mig utan dig .
Ända sen jag träffade dig så har jag mått så sjukt bra !
Det är för dig jag lever, Jag älskar dig mest  Erik<3

Längtan



Jag ryser av längtan, längtan efter sommar.


Onsdag



Skola som vanlig. =)
Saknar Erik♥

Bildblogga

Kommer att börja bildblogga mer, Mer bilder och mindre text  !
För att äntligen är våren här. så nu ska min blogg bli vårig =)

Söötaste



Suddig bild, men super gullig tjeja <3

Äntligen kommit igång igen !


Äntligen har tränings viljan kommit fram igen ! Sjukt härligt.
Så idag har jag varit duktig :D, Jag har cyklat 1.2 mil Och sen varit ute och gått 1.4 Mil =). Känner mig super taggad igen och det är jätte skönt att börja röra på sig !
Fotbollen blir det nog ingenting med, För jag känner inte glöden och har inte gjort det på snart ett halvår. Så Fotbollen ger jag upp!
Men ska börja hård träna till sommaren nu .
Äntligen kanske man kan få tappa några kilo elr iaf få tillbaka den fasta kroppen som jag hade x). Haha .

Nu ska jag iaf gå upp och kramas lite med Tindra =) .
Sötaste priinsessan kan jag lova.

Men bloggar i morgon. puss






Blogg fixar dax


Ska försöka fixa min blogg idag , bara att det är skit svårt, men ska försöka, för min blogg är svin tråkig !.
Men ska åka till skolan nu. PUSS

Äntligen vår !






11 Månader.

Skoldag som vanligt , Ganska kort och lugn , alltid skönt !
Efter skolan blev det stan med victoria en sväng och sen Hem till Älsklingen.
För idag har i varit tillsammans i 11 månader och tiden har gått sjukt fort . !  =)
Men det känns underbart och det är juh alltid mysigt att träffa Erik . <3
Men nu sitter jag här och ruttnar. Håller på att ta emot musik utav helge för jag ska försöka bränna ner en hyffsat skiva åt victorias fest i helgen =).. Så äntligen är det dags för PARTAJ igen !, det va juh ett tag sen nu. x).
Men skriver i morgon. Puss  :D,

Snart Ett år. !

Inte långt kvar till ett år Inte många dagar kvar att räkna ner.
Tiden har gått så fort Tiden har varit underbra
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,och snart 1 år
Och Jag Älskar dig sjukt mycket Erik <3.
Kärleken blir starkare för varje dag som går.
Jag skulle aldrig klara mig utan dig.. <3
Tack för att du finns ♥

Helg,

Blev att åka till Älsklingen i Fredag vid 5 tiden . Då blev det att umgås med hans mamma medans han va och träna . och så blev det lite Tv. Lördagen blev en halv skaplig dag när dt gällde vädret .. Så då blev det att åka ut med deras båt . Och det va super skönt och Mysigt, Erik och hans pappa Fiskade lite, medans jag själv bara satt och njöt. För att vara ute så där är det bästa jag vet =)... Och det får mig att längta till sommaren ännu mer. När kvällen närmade sig blev det att åka hem till mig och Kolla på robinson & äta goodiis ! ;D Mums. Söndagen blev kort tillsammans med Erik, för han åkte hem För att plugga och Övningsköra, Lycka till ! ,. Så själv följde jag med familjen upp och Spela fotboll och Grilla.  Super mysigt . ! 


Jag Älskar dig sjukt mycket Erik <3. & jag saknar dig massor .

Hello !


Sitter nu hemma hos Erik och nördar Dator. För Erik är och tränar. ska nog gå upp och hjälpa hans mamma med maten nu kanske , elr iaf va lite social , för jag har fått världens pollen allergi nu som inte alls är rolig kan jag lova , x)  menmen .  Ni får ha en bra kväll allihoppa. Puss


Erik Ericson <3



Jag tror inte att det finns någon i hela världen som förstår hur mycket du betyder
& hur mycket jag Älskar dig , <3. Det är knappt så jag jag själv vet det. & ibland även inte visar det så tydligt. Men du måste förstå att den dagen du säger Hejdå, kommer att vara dagen då mitt liv går under. Jag hoppas självklar inte att den dagen kommer.  Ett liv tillsammans med dig, är någonting som jag aldrig skulle tacka nej till. Ett lyckligt liv , hela mitt liv.En dag utan dig känns evig. Vi är nog som alla kärlekspar, men vi har något speciellt, Jag kan inte riktigt säga vad. men det finns där, det känner jag ...

Jag Älskar dig ♥.

Stan

Ursäkta ansiktsutrycket ! x)

Stan med mikaela idag , Super mysigt . Blev att kolla lite kläder och skor, För i morgon ska jag köpa mina jeans och sen så ska jag köpa mina skor och sen två par tröjor Snart , Jhippi ! Längtar något enormt.

Skola x) Allt & inget

Allt & Inget !

Nu sitter jag här i skolan och inte har något liv. Vi har teknink fast det är piss tråkigt så jag passar på att kolla in Folkets bloggar. Super intressant. ! Mikaela sitter här brevid mig och gör precis samma sak  så det är inte så posetivt att ha teknik verkar det som. x). Hahah. Idag ska vi få tillbaka våra No arbeten om sex & samlevnad . Super spännande och se vad betygen blir. Efter det har vi matte tror jag och sist men inte minst Engelska prov som jag inte har tränat på ett dugg, Lycka till, Till mig x)  
Efter skolan ska jag troligtvis ner på stan med mikaela en sväng och test kläder som jag ska köpa (Y). Det kommer att bli ett pra nya jeans, skor ny tröja, parfym och aa något mer vad jag hittar x).

Efter det blir det träning (Y). jhiiiipi , Noot ! . men men . Ett inlägg om allt och inget ! .
Ha en bra skoldag.
puss

Söndag & Måndag

Söndag förmiddag åkte jag och min bror och hämtade Erik,, <3 Som åkte med hem till mig och Fixade lite innan det bar av till Mormor. Blev att åka hem dit vid 3 tiden, och träffa släkten.. MysMys. När kvällen närmade sig så gick jag och Erik Ut med Frejsan så att hon fick leka lite i hundrastgården. =). Nä vi kom hem stod maten nästan klar och så blev det Film. Jag såg inte så mycket för jag va svin trött så jag låg sov i soffan i Eriks knä <3.

Måndag Morgon, började med att sova ut lite & sen mysa =). Efter det blev det att hoppa in i duschen direkt , sen blev det frukost och Film filmtajm igen x).Och sen vid 13.30 blev det att skjussa hem Erik som skulle hem och övningsköra (Y). Medans jag och min familj åkte ut till djurön. Där pappa och Jesper fiskade. Freja lekte , mamma och jag låg och snackade lite :D, Mysmys!
 Imorgon är det skola och det är inte lika kul ! =(. Men så är det .

Hare bra . puss.

LångFredag


Suddiga bilder. Men aaa.

Blev Eskilstuna idag och kolla på syster yster , Som har dans tävling.
Vi åkte hemmifrån Vid 10.15 Och va framme runt 12. Blev att äta Mc och sen dit och titta, Ca 740 Bolivianer/ chilenare och sen Vi (Y). Kanon. Men vilken upplevelse. Vi har varit på dom här danstävlingarna 4 år i rad nu och det är fortfarande lika kul. Blev att åka hem Runt 20.00 innan tävlingen va slut, Trånigt tycker jag, Men men ..

Dom kom iallafall till Final som är Idag (Lördag). Så det blir Eskilstuna idag igen ;D. Jippi !.
Dom gick vidare i alla 3 Kategorier som dom ställt upp i !. GRATTIS .

Mitt påsk lov.

Har varit jätte dålig att skriva under lovet. Men tänkte berätta lite om det =)

Förra Helgen åkta jag hem till Erik och va där ifrån Lördag till söndag. Då blev det att slappa på hans baksida och Njuta utav fina vädret. Sen på söndagen blev det hem till mig !.  Tisdagen blev pluggdagen, för det behövdes.  Sen på Onsdagen blev det Erik och då blev det bio tillsammans med Älsk och Rikard,  Super kul (Y).
Vi såg Fast and Furious och den va Super. Fy fan va kul jag har tillsammans med er Grabbar  ;D ! Blev att sova där och sen åka hem skapligt på Torsdagen, För idag har jag fått min nya SÄNG ! . Hihi ..

Jag Älskar dig mest Erik <3.
Jag lever för dig...


Vår & Vår


Äntligen är våren här, Knoppar & Blommor
Blad på träden och solens vara strålar.
Man känner hur den värmer & vårens friska luft.
Att sommaren snart är här, Man kan inte beskriva längtan.
Solglasögonen åker snart på och vinterjackan av .
O gud vad jag njuter att våren är så underbar.



!


Torsdag




Skola som vanligt och efter skolan åkte jag hem till min syster .  Och så gick vi en vår promenad runt strömmen i vackra vädert. =) as härligt !. Sen blev det hem till henne och äta lite och mysa med hennes kanin. & Lite tjej snack så klart (Y).

RSS 2.0