Torsdag

Torsdag idag mina vänner , plus att jag är ledig idag så det är ett extra plus i kanten !
Inte gjort speciellt mycket. kom nyss hem från HC där jag köpte nya underkläder, dax att göra det känner jag . så nu är jag pank igen fram tills den 20 oktober. Bra jobbat LINNEA ! men så är det när garderoben behöver fyllas på. Har nämligen köpt ett par jeans, en stickad tröja, ett linnea , och nya inköpet idag också.. så lite fick jag för pengarna ändå:P

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa. så himla skönt !

Håret ?!

Då har man färgat håret igen, lite ångrar jag mig faktiskt. men på alla bilder som är tagna så är håret jätte fint. men det var mer grått i verkligheten. men jag får se hur jag gör. vill ju ha lite rölätt så får se om jag testar en annan färg om en måndad. har ju ett tag att tänka så det är ingen fara..

nu ska jag kolla på IDOL ! yehhhe


Tisdag

Ännu en dag som mörkblond/ ljusbrun. men idag ska jag bli riktigt blond igen. Börjar känna lite besluts ångest om jag verkligen ska färga tillbaka det .. men det blir att göra det för jag trivs inte riktigt i färgen.

Annars idag har dagen varit kort. började 10 och slutade ca 13.00. Imorgon är dagen destolängre.. men får se hur det blir. Ingen träning idag heller känner att kroppen inte riktigt hänger med, är helt trött och orkar knappt lyfta en arm. men ska försöka träna i morgon och torsdag iaf :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra, typ titta på när dom andra äter för jag mår typ illa, så blir ingen mat för mig.. Sen ska jag och mamma färga håret ! ..

puss

Börjar bli sjuk ?

Känner i kroppen att jag börjar bli sjuk ! inte kul alls. Känner mig helt utmattad i kroppen, febrig och helt död ! vill bara lägga mig i soffan och sova. Håret igår blev bra. men det är inte riktigt jag. kul att se hur jag såg ut men blir eventuellt att färga tillbaka håret imorgon, men får se hur det blir.
Nu ska jag göra.... ingenting alls. bara slappa !

puss




PluggPlugg

Nu ska jag plugga lite omsorg. Sen blir det att lägga sig i ett varm bad ! Älskat

Håret blev inte riktigt som jag tänkte mig men det blev inte skit fult. kan vara så att jag inte är van att se mig i så mörk hår, det är mörk för att vara jag, jag har alltid haft vitt hår :p..

aja, måste plugga nu . puss

Söndag

Nyss hemkommen från min Älskling. helgen har varit super mysig. så finns inget att klaga på.

Tar bussem till HAgeby centrum om 20 minuter för att köpa hårfärg. så byebye mitt blonda hår !

puss

Sömnlös natt?

Min Jävla träningsverk gjorde så att jag vaknade så fort jag rörde mig i natt, helt sjukt !

Skolan idag har varit skit tråkig.. inte gjort någonting typ bara dött ! helt ovärt att åka dit.
Ska hoppa in i en dusch snart och sen bege mig hem till Erik :) <3

fick mer lön än vad jag hade väntat, så blir eventuellt att färga håret nästa vecka, vågar jag verkligen ? :o.. haha- klart !

men ha det bästa alli hoppa, för idag är det ju fredag ! .) jhippi

♥ När du andas , Andas jag


Träningsverk i magen

Skaplig träningsverk jag har och värre kommer det att bli.. Träningen igår gick bra, passade även på att träna på skolans gym idag när jag ändå hade håltimme. Kändes riktigt skönt. Idag ska jag ägna dagen åt plugg så att jag blir klar med det mesta. ska plugga matte och engelska. Men ska slappa en stund först bara. Får se om tiden räker till ett träningspass till, skulle kännas bra..

Imorgon börjar jag klockan 10. funderar på att gå till gymmet inann och bara sova igenom skoldagen.. Blir hem till Erik imorgon kväll också, känns UNDERBART!




Min underbara hårfärg

Vill verkligen ha den här hårfärgen. ska nog färga när jag får pengar .. :D'


Skit dålig på att skriva

Har varit riktigt dålig på att skriva, men jag har varken haft lust, ork eller brytt mig. Inte hänt speciellt mycket i veckan, typ skola slöat och träffat Jenny. Varit på stan och tittat efter kläder, och gud vad jag önskar att jag vore rik. Kräftskivan på landet var mysig, och i söndags träffade jag min Älskling :).

Idag har dagen varit väldigt lång, seg och glad ihop med Emmy. ! Blivit riktigt sur från och till med men det har sin anledning. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Ska ta och träna snart. orkar inte det egentligen , men måste ! blir även träning i skolan ímorgon tillsammans med Emmy ! :D

ska tjata med mamma nu så hon också följer med och tränar .. hihi.. puss

♥ När du Andas, Andas jag


Landet

Helgen kommer jag att ängna på Landet med min familj.
Snart blir det att åka till min bror Ante för lite födelsedags kalas, han fyller 26.
Efter det åkter vi till landet och imorgon ska vi ha kräftskiva. skit bra när typ ingen äter kräfter men ändå en mysig grej att ha ! :) 

Nu ska jag packa min väska, så skriver på söndag eller måndag igen.
puss

p.s vill tatuera mig igen, men får se hur det blir..

♥ När du Andas, Andas jag





Trött Idag och längtan är stor

Riktigt seg dag idag alltså. ville bara ligga kvar hemma i sängen och sova ut riktigt ordentligt, känns som att det var länge sen. Jag behöver det. För övrigt mår jag bra förutom att jag är på lite små dåligt humör, lite lätt retad alltså.

För det första skulle jag behöva träffa Erik,
För det andra vill jag göra något riktigt kul,
och för det tredje så vill jag bara att något speciellt ska hända.


Nu ska jag laga lite mat för nu är mamma på hemgång, sen blir det att krypa ner i soffan och titta på Idol, önskar att Erik vore här, blir lite tåröggd när jag tänker på att han inte är här.. :(

Skippade träningen idag pågrund av trötthet. så tar det imorgon istället.

puss

♥ När du Andas, Andas jag


Träna !

Nu drar jag mig till gymmet, inget sällskap idag, men det får fungera ändå ! ..
puss

När du Andas, Andas jag

Helg & måndag

I Fredags som sagt var jag på förbrödnings festen tillsammans med Erik, Emelie och Elin. :) Åkte hem till Erik efter det och har varit där hela helgen. Inte hänt så mycket, vi har tittat på Film, slappat och bara myst. En riktigt bra helg.

Idag är det måndag, sjukt segt. Började med Idrott där jag trodde att jag skulle dö. Fotbolls lektion och det märks att jag inte springer så mycket längre kan jag säga. ska försöka gå ut och springa i skogen en gång i veckan nu, tills det blir riktigt kallt, både bra för mig och min hund så ska försöka hålla det nu :P..

Suttit i skolan från klockan 10 till klockan 12 bara för att vänta på att vi ska fotograferas, men dom kom aldrig så alla drog.. KUL !

nu funderar jag på att gå ner och sola, får egentligen inte det för tatueringen , men jag sätter ett plåster över det så kan den inte ta skada ! Hoppas på det bästa ..

pusspusspuss




♥ När du andas, andas jag

Förbrödning

Åkte på förbrödningsfesten i Fredags tillsammans med Elin Emelie och Älsklingen. Riktigt lyckad kväll faktiskt. Mycket dans skratt och helt galet ! Skulle bara vilja åka tillbaka dit igen och göra det ännu roligare !. Kan inte säga mycker mer, bilder kommer eventuellt om jag hittar några bra !  :D..


Glad Igen

Jag är så glad att jag har den klassen som jag har , som kan göra mig på lite bättre humör när jag är som jag är.. Har även träffat min ÄLSKLINGS ERIK, en lång stund idag, så himla mysigt . det känns som att det var hundra år sedan. Han är underbar !

Lyckat fixa in mig Elin och Emelie på festen på fredag, känns kul att få festa tillsammans med Erik också :) ♥ hoppas på att dom inte hoppar av nu för det blir roligare om dom är med ..
Bara känner hur jävla kul det ska bli , så hoppas verkligen på en lyckad kväll !

Nu ska jag titta på idol snart .. och skratta lite åt dom , hihi !

pusshej


Gamla goda tider. Älskar er Tjejer ! ♥

Just nu har jag ingen lust kvar..

När jag är i skolan är jag jätte glad och sprallig, men när jag kommer hem så suger allt !.. då orkar jag ingenting. jag har bara lust att dra iväg från allt, orkar inte bry mig och faan. Jag vill bara att allt ska vara som förr. det känns som att allt har förändrats. Som att jag har förstört allt, som att allt är mitt fel.
Det ända jag vill är att tiden ska spolas tillbaka..


hopplöst

Idag är det en sån dag som jag bara inte orkar någonting. jag vill bara ha ERIK här.. allvarligt jag orkar inte mer. jag orkar inte vara ifrån dig, snälla !


Arg

Idag känner jag mig så arg, besviken och det känns helt jävla värdelöst att ens finnas. Sitter och tänker tillbaka på massa skit som hänt och saker som jag borde ha glömt..
Lite små putt på Erik också för han har blivit riktigt dålig på att höra av sig vilket gör mig sur.. Det är inte bara jag som ska höra av mig..
och sen kan jag säga att den här veckan kommer att vara jobbig .
Det är frak vecka på Eber vilket innebär att Erik ska ut och fest varje kväll. skapligt svartis jag är ! jag erkänner det själv, och jag kan inte rå för det . =/ massa snygga tjejer och fulla killar. Allt kan hända ! . BLÄÄÄÄÄÄ.

Nu ska jag lägga mig i soffan och stoppa huvudet under kudden och bara vara i min egen värld. Jag Orkar fan inte mer !


Jag är så Jävla kär i dig !

Allvarligt nu, jag över driver inte en smula..
Jag är så jävla kär i dig Erik Ericson. Det går inte ens att beskriva det med miljontals ord.
Inte ens om jag fick skriva det på himlen så går det att förstår hur mycket jag älskar dig !
Du är det bästa i mitt liv och det är du som får mig att Lee.

Jag är ganska duktig på att betee mig som ett arsle .. men du vet att jag innerst inne inte menar något illa.
Åhåååå. jag skulle bara vilja skriva, högt - Jag Älskar dig mer än allt annat. det måste du förstå..
OCH dom gångerna du tvekar på min kärlek , så vill jag bara banka in det i ditt huvud.
Att hur dum jag än är eller hur sur du än är så kommer jag alltid att vara KÄR i dig.. 

Du är min första riktiga kärlek och jag kommer alltid att Älska dig, vad som än händer ♥..

 21/5-08 Dagen då det blev vi <3  Jag älskar dig mest<3. 
 


Saknar att pussas !

Allvarligt talat alla flickor och pojkar. finns det något bättre än att pussas ? ..
jag tror fan inte det. En mjuk och fuktig puss, jag ryser ! - hihi
Om jag fick önska mig vad som helst just nu så skulle jag önska att ;
- Erik vore här och att jag fick en ordentlig puss , det är det bästa som finns !
en godnatt puss, ja då sover man extra gott och sen en godmorgon puss då är man extra glad..
Jag vill pussas nu !!!..

pussas pussas pussas..


♥ När du andas, Andas jag

Inte fredag !

Fredag imorgon, inte kul ! visst, det är skönt att det är helg men vi har en lektion som inte många tycker om... eller själva lektionen är det inte fel på men läraren är visst lite... inte speciellt omtyckt av många.
Imorgon kväll blir det att träffa världens bästa Tjejer. singstar night.. ! yheee.
jag har försökt att steka pankakor , men lyckades inte speciellt bra. det blev bara som gröt x).. -haha
nu ska jag lägga mig framför tv.n och vänta på att mamma och pappa kommer hem..

pusspuss

♥ När du andas, Andas jag

Tatueringen !

Så här blev resultatet. den är finare i verkligheten men på ett ungefär :) hihii..


Malte Oskar Erik

jag var på dop i helgen. har inte nämnt det här på bloggen men jag har haft ganska mycket att tänka på så jag har inte riktigt haft tid och glömde helt enkelt bort det. men nu när jag fick tillbaka min kamera av erik så såg jag massor med bilder. så här kommer lite bilder från dopet den 28/8-10








tatuering

Jag är super nöjd ! verkligen alltså .. den blev jätte söt och åhhå. kan inte sluta titta på den (a)..
det tog ca 15 minuter att göra den så det gick verkligen fort.. bild kommer så fort jag hittat min kamera. hittar den inte någonstans men den kanske är hemma hos erik ?
 
puss

RSS 2.0